Zlatá čísla – skvělý nástroj pro zlepšení vašeho podnikání

Pokud podnikáte a máte kolem sebe větší konkurenci, jistě víte, že záleží na každé maličkosti, která vám dá určitou výhodu před vaši konkurencí. JA to v oblasti cen, poskytovaných služeb, různých akcí, marketingu nebo i třeba takové drobnosti, jako jsou kontaktní údaje na vaši firmu či společnost. A právě tady dostávají svoje místa zlatá čísla.

telefon

O co vlastně jde? Zlatá čísla se nacházejí v databázi, kterou poskytují různé agentury, živící se právě tím, že zlatá čísla prodávají. Zlatá čísla jsou určitá prémiová telefonní čísla, která si můžete pronajmout jako kontaktní údaj pro svou firmu. Nejen samozřejmě to. Nikdo vám nebrání v tom, abyste si zlaté číslo zakoupili čistě pro soukromé účely. Pro někoho, kdo se třeba do budoucna chce živit podnikáním, je OSVČ nebo prostě jen chce mít dobré a snadno zapamatovatelní telefonní číslo, je tohle skvělá možnost.

Obvykle ale zlatá čísla zakupují právě různé firmy, zejména ty, které jsou často ve spojení se svými zákazníky. Zlatá čísla mají podobu snadno zapamatovatelné série čísel podle nejrůznějších vzorců. Takové číslo pak může vypadat například jako 777 888 999, kdy jsou přítomna jen tři různá čísla a ještě v posloupnosti, jak jdou běžně za sebou. Další variantou je třeba 732 732 732, kdy číslo obsahuje taktéž trojici čísel. Nebo třeba 707 111 222. Tady je čísel o něco více, ale stále vidíte, že je velmi snadno zapamatovatelné. Čím více je číslo snadnější k zapamatování, tím roste jeho prodejní cena. Běžně se jedno zlaté číslo prodává za částku od několika tisíc až po několik desítek tisíc korun.

mobil

Agentury většinou poskytují zlatá čísla od všech dostupných mobilních operátorů, tedy pokud jste zvyklý na jednoho svého konkrétního operátora, dobrá zpráva je, že kvůli pořízení zlatého čísla nemusíte nutně měnit poskytovatele. Vašemu podnikání může snadno zapamatovatelné číslo velmi prospět, protože v oblasti konkurence bude váš kontakt ten první, na který si zákazníci, či teprve potencionální zákazníci vzpomenou. Pokud toužíte takové číslo mít, podívejte se na zlatá čísla vipcisla.cz.